17 Mayıs 2014 Cumartesi

Zaman Zaman Ah Ne Zaman

Yıllardır zaman gazetesini  doğru ve tarafsız bir haber gazetesi sanıyorduk. En azından manşetleri gerçekçi gibiydi. Ama detaya indiğimiz zaman tamamen yalan dolanlarla dolu bir sürü boş şeyler.  İnsanın midesini bulandırırcasına yazılar, iftiralar, ne ararsan var. Görüyorum ki Satılmışlar…İnsanın aklını karıştıran değişik bir fikir akımı. Artık okuyupta sinir bozmaktan başka bir işe yaramıyor. Aslında esnafa kese kağıdı, stadyumda üzerine oturulacak minder, cam temizleme kağıdı gibi amaçlarda kullanılabilir.


Zaman zaman yazılar arasında devleti düşürme gibi bir niyetleri olduğu açıkça ortada. Ne yapacaklarını şaşırmış, yalan dolanlarla yüz karalama politikası uygulayarak insanların bu devlete, bu hükümete güvenini sarsarak bir darbe yapma girişiminde olduğunu biliyoruz. Yoksa neden bu ülkeyi, bu hükümeti klonlama yoluna gitsinler, Her yerde Gülen gülene,


Bu zaman kötü bir zaman;  Ülkesini satan, toprağını satan üç kuruş menfaat için kişiliğini satanlar çok. Görüyoruz…Eğer okuduğun gazeteyi bilmiyorsan eline bile almayacaksın. Artık okuduğun yazılar ya  sihirli  yada OKUNMUŞTUR. Seni etkisi altına alır adeta hipnotize olursun. Böyle insanların içinde inanç adına hiçbirşey kalmamış kurtulmak için sağa sola bulaşmaya başlamışlardır.


Artık tarafınızı  medyanızı iyi seçin. Zaman’nızı iyi kullanın. Kendinizi aldatan, boş konuşan yazarlardan ve boş yazan içeriklerden vazgeçin.


Zaman İşte bu zaman. Zaman kendini anlamanın, yanlışı ve doğruyu bulmamın tam zamanı. belki şimdiye kadar uyutulduk, ama artık gözlerimiz açık. vede hiç uykumuz yok. Bizim bu Zamanda boşa verilecek Zamanımız Yok 


 


 


 



Zaman Zaman Ah Ne Zaman

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder