17 Mayıs 2014 Cumartesi

A Milli Takım Kadrosu Açıklandı

Milli Takım kadrosu açıklandı


A Milli Takım’ın hazırlık kampı aday kadrosu ve programı açıklandı! Milli heyecan SHOW TV ekranlarında…


A Milli Takımımızın, 18 Mayıs-3 Haziran tarihleri arasında Avrupa ve Amerika Birleşik Devletleri (ABD)’nde yapacağı kampın aday kadrosu ile programı belli oldu. A Milliler, kamp döneminde Kosova, İrlanda Cumhuriyeti, Honduras ve ABD ile özel maçlar oynayacak. Ay-Yıldızlı ekibin kamp dönemi boyunca yapacağı tüm karşılaşmalar Show TV’den canlı olarak yayınlanacak.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetimindeki A Milli Takım aday kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Onur Recep Kıvrak, Olcan Adın (Trabzonspor), Tolga Zengin, Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş), Volkan Babacan (Manisaspor), Caner Erkin, Gökhan Gönül, Alper Potuk (Fenerbahçe), İshak Doğan, Ahmet İlhan Özek (Kardemir Karabükspor), Uğur Demirok, Bilal Kısa (Akhisar Belediyespor), Semih Kaya, Selçuk İnan, Burak Yılmaz (Galatasaray), Ömer Toprak (Bayer 04 Leverkusen), Osman Tarık Çamdal (Eskişehirspor), Ozan Tufan (Bursaspor), Arda Turan (Atletico Madrid), Turgut Doğan Şahin (Gaziantepspor), Aydın Karabulut (Sivasspor), Hakan Çalhanoğlu (Hamburg), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Mevlüt Erdinç (Saint Etienne), Adem Büyük (Kasımpaşa)

A MİLLİ TAKIM KAMP PROGRAMI

A Milli Futbol Takımı’nın 18 Mayıs-3 Haziran tarihlerinde Avrupa ve ABD’de gerçekleştireceği yaz kampına katılacak aday kadrosu yarın İstanbul’da toplanmaya başlayacak.


Teknik direktör Fatih Terim yönetimdeki ay-yıldızlı ekip, yarın akşam Etiler’deki Le Meridien Otel’de bir araya gelecek. Kampın ilk antrenmanını 19 Mayıs Pazartesi günü Kasımpaşa Kemerburgaz Tesisleri’nde yapacak milli takım, ilk hazırlık mücadelesi için 20 Mayıs Salı günü Kosova’ya gidecek. Aynı gün Priştina Şehir Stadı’ndaki basın toplantılarının ardından gerçekleştireceği antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak milli takım, 21 Mayıs Çarşamba günü Adem Jashari Olimpiyat Stadı’nda TSİ 19.00′da başlayacak mücadelede Kosova ile karşı karşıya gelecek.


Milliler, İrlanda Cumhuriyeti ile yapacağı maç için Priştina’dan 22 Mayıs Perşembe günü Dublin’e geçecek. Aynı gün ve 23 Mayıs Cuma günü Carton Hause’daki antrenmanlarla hazırlıklarını tamamlayacak ay-yıldızlı ekip, 24 Mayıs Cumartesi günü basın toplantılarının ardından Aviva Stadı’nda maç öncesi son çalışmasını yapacak. İrlanda Cumhuriyeti-Türkiye karşılaşması 25 Mayıs Pazar günü TSİ 20.00′de başlayacak.


25 MAYIS’TA ABD YOLCULUĞU

A Milli Futbol Takımı, İrlanda Cumhuriyeti ile yapacağı maçın ardından aynı akşam Dublin’den ABD yolculuğuna başlayacak. Milliler, Honduras ile 29 Mayıs Perşembe günü yapacağı maç öncesi, 26 ve 27 Mayıs tarihlerinde DC United Antrenman Kompleksi’nde, 28 Mayıs Çarşamba günü de karşılaşmanın oynanacağı RFK Stadı’nda antrenmanlar yapacak.


Honduras-Türkiye mücadelesi 30 Mayıs Cuma günü TSİ 03.00′te başlayacak. A Milli Futbol Takımı, yaz kampının son hazırlık maçını 1 Haziran Pazar günü ABD Milli Takımı ile oynayacak. Mücadelenin başlama saati TSİ 21.00 olarak belirlendi. Ay-yıldızlı ekip bu maç öncesi çalışmalarını ise cuma günü Redbull Antrenman Kompleksi’nde, 31 Mayıs Cumartesi günü de RedBull Arena’da yapacak. Cumartesi günü antrenman öncesi statta basın toplantısı gerçekleştirilecek. Milliler, 2 Haziran Pazartesi akşamı uçakla İstanbul’a hareket edecek.



A Milli Takım Kadrosu Açıklandı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder