15 Mayıs 2014 Perşembe

Keykubat Konaklarının Asil Üyeleri Belirlendi

KEYKUBAT KONAKLARININ ASİL ÜYELERİ BELİRLENDİ

Karatay Belediyesi öncülüğünde kurulan toplu konut hamlelerinin 22. halkasını oluşturan 864 dairelik Keykubat Konakları Konut Yapı Kooperatifi için alınan ön kayıtların tamamlanmasının ardından asil üyeler düzenlenen kura çekim töreni ile belirlendi.

Karatay Belediyesi Meclis salonunda noter huzurunda yapılan kura çekimine Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, belediye başkan yardımcıları ile çok sayıda davetli ve başvuru sahipleri katıldı. Kura çekim töreninde bir konuşma yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, öncelikle Karatay Belediyesi’ne güvenerek kayıt yaptıran tüm vatandaşlara teşekkür etti. Kura çekim töreninin ardından belirlenen asil üyelerin 1 hafta içerisinde kooperatif bürosuna kayıt yaptırmaları gerektiğini vurgulayan Hançerli, en kısa süre içerisinde inşaat çalışmalarına başlanacağını söyledi. Teknolojinin en son imkanlarının Keykubat Konaklarına uygulanacağını ifade eden Başkan Hançerli, şu ana kadar 22 nci toplu konut hamlesi olan Keykubat Konakları için ön kayıt başvuru sayısının 6633 kişi olduğunu bunun 135 m² lik daireler için 5495 kişi, 100 m² lik daireler için 893 kişi ve 85 m² lik daireler içinse 245 kişinin ön kayıt yaptırdığını belirtti. Noter huzurunda çekilen kura sonucu 864 dairelik Keykubat Konakları için 525 üyenin kabul edileceğini vurgulayan Hançerli, yapılan kurada asil üyelik hakkı kazanamayan vatandaşların ön kayıt ücretlerini kooperatif bürosundan alabileceklerini dile getirdi.

Konuşmanın ardından Keykubat Konakları Konut Yapı Kooperatifinin Asil üyelerinin belirlenmesi için noter huzurunda yapılan kura çekilişine geçildi. Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ilk kurayı çekerek 85 m² lik dairelerden ilk talihliyi belirledi.


Karatay Belediyesi Öncülüğünde S.S. KEYKUBAT KONAKLARI ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

keykubat-kura-cekimi2keykubat-kura-cekimi



Keykubat Konaklarının Asil Üyeleri Belirlendi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder