29 Nisan 2014 Salı

Bahar Futbol Turnuvası Başlıyor

bahar-futbol-turnuvasi14. RESMİ KURUMLAR ARASI BAHAR FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI


Karatay Belediyesinin öncülüğünde, her yıl geleneksel olarak düzenlenen Resmi Kurumlar Arası Bahar Futbol Turnuvası Aslanlıkışla Spor Tesislerinde düzenlenen törenle başladı.

Bu yıl 14’üncüsü düzenlenen ve resmi kurumların temsilcilerinin katıldığı bahar turnuvası açılış töreninde ilk olarak Turnuva Tertip Komitesi Başkanı Rahmi Gündüz söz alarak futbol turnuvası etkinliğinin yıllardır devam ettiğini belirtti. Karatay Belediyesinin hem spora hem de sporcuya destek verdiğini dile getiren Gündüz Turnuvanın dostluğu ve kardeşliği pekiştirmesi temennisinde bulundu. Gündüz’ün ardından söz alan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, tertip edilen Resmi Kurumlar Arası Bahar Futbol Turnuvasının hayırlı olmasını diledi. Niyetlerinin kamu kurum ve kuruluşları arasındaki muhabbet, dostluk ve kardeşliği arttırmak olduğunu dile getiren Hançerli, turnuvada alınacak en önemli kupanın centilmenlik kupası olduğunu ifade etti. Kurumlardan 35 takımın katıldığını ifade eden Başkan Hançerli turnuvanın güzel bir şekilde tamamlanmasını temenni etti.

14. Resmi Kurumlar Arası Bahar Futbol Turnuvası, Karatay Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü arasında oynanan maç öncesi Başkan Mehmet Hançerli’nin start vuruşu ile başladı. Karşılaşmayı 7-5’lik sonuç ile kazanan taraf Karatay Belediyesi olurken sahada dostluk içerisinde bir mücadele sergileyen takımlar fair-play ruhuna uygun bir oyun sergilediler.



Bahar Futbol Turnuvası Başlıyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder