24 Mart 2014 Pazartesi

Bakkal galibiyetin şifresini açıkladı

inanılmaz güzel yaptık ve hak ederek bir galibiyet aldık”


Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, bundan önce iki haftada neredeyse pozisyon vermeden iki maç kaybettiklerini dile getirerek, Bursaspor galibiyetinin kendilerine iyi geldiğini ifade etti.


Sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu nedeniyle iki haftadır ciddi sıkıntılar yaşadıklarına değinen Bakkal, “Hücuma çabuk çıkma düşüncesini inanılmaz güzel yaptık ve hak ederek bir galibiyet aldık. Hakem hatalarının olmadığı bir haftayı oynadık, ona sevinçliyiz. Göreve geldiğimde bana ‘Konya kümede kalsın’ dediler ama 34 puana ulaştık. Bundan sonra zorlu maçlar oynayacağız. Gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz” dedi.


Bakkal, “Bursaspor’u iyi analiz etmiş miydiniz? Düşündüğünüz Bursaspor ile bugün sahada mücadele eden Bursaspor arasında fark var mıydı?” sorusunu, “Düşündüğümüz gibi oldu. Bursasporlu futbolcular birbirinden uzak oynadı. Biz de bundan faydalandık” diyerek yanıtladı.


Ali Turan, Bursaspor deplasmanından çok önemli bir galibiyetle ayrıldıklarını söyledi.


Maçı daha fazla isteyen tarafın kendileri olduğunu dile getiren Ali, “Güzel bir galibiyet aldık. Takım arkadaşlarımı kutluyorum” diye konuştu.


amk



Bakkal galibiyetin şifresini açıkladı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder