30 Mart 2014 Pazar

Konya Seçim Sonuçları

2014 Konya Geneli seçim sonuçlarını buradan takip edebilrsiniz. Anadolu Ajans



Anadolu Ajansı, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde, küçük ölçekli internet sitelerine özel ÜCRETSİZ olarak anlık veri yayını yapacak ve tüm seçim çevrelerinden, sandık sonuçlarını “online” duyuracaktır.

AA’nın seçim özel yayını, 30 Büyükşehir’in yanı sıra toplam 81 il ve 923 ilçede belediye başkanlığı yarışını kamuoyuna ilk elden duyuracak şekilde planlandı.

Haber, analiz, grafik, animasyon, fotoğraf ve videolarla çeşitlendirilecek “Yerel Seçim 2014″ özel yayını, kesin sonuçlar açıklanıncaya kadar aasecim.com adresinde devam edecektir.

Bu kapsamda AA, tüm internet sitelerine (büyükler hariç) 2014 Yerel Seçim Sonuçlarını ÜCRETSİZ olarak verecektir.

Anadolu Ajansı’nın seçim verilerini kullanarak Kral TV İstanbul’dan, Anadolu Yerel Yayın Platformu da Ankara’dan ortak yayın yapacak. Bu yayınları radyolar da kullanabilecektir.

Ayrıca yerel gazeteler, internet sitelerini, AA’nın anlık sonuçların yayımlanacağı aasecim.com adresine bağlayabilecektir.

İsteyen yerel TV’ler, AA seçim sonucu verilerinin harita ve grafikler eşliğinden kullanılacağı bu ortak yayından ücretsiz olarak yararlanabilecektir.

Kral TV (Sunucu Gezegen Mehmet) aasecim.com internet adresini ekrana bağlayacak ve oradaki harita ve grafikler kullanılacak. Stüdyodan yapılacak yayına konuklar alınacaktır. Sonuçlar bu ekran üzerinden okunacak ve yorumlanacaktır. Kral TV uyduya çıkarak ortak yayın alan TV’lerin bu uydu frekansından yayın almaları ve kendi ekranlarına vermelerini sağlanacaktır. Yayın aynı zamanda radyo üzerinden de yapılabilecektir.

Kral TV’nin yapacağı ortak yayına katılmak isteyen TV ve radyolar, Abdullah Özdoğan ile 0530 7700753 nolu telefon ve abdullah.ozdogan@kralfm.com.tr email adresinden irtibat kurmaları gerekmektedir.

Anadolu Yerel Yayın Platformu da Ankara’dan yayın yapacak. Yayını Sinan Burhan ekran grafikleri eşliğinde gerçekleştirecektir. Uydu üzerinden yapılacak yayın frekansını kullanacak Yerel Televizyon kanalları yayını kendi ekranlarında gösterebileceklerdir. AA verileri kullanılarak Ankara’dan yapılacak ortak yayın için Sinan Burhan ile irtibat kurulması gerekmektedir. Sinan Burhan tel: 0532-542-7699



Konya Seçim Sonuçları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder