13 Şubat 2014 Perşembe

Uluslararası Baskı ve Medya Fuarı - Londra


Konya’nın iş dünyasına aktif katılımını sağlamak, sektörle ilgili en son teknolojik gelişmeleri takip etmek amacıyla Odamız tarafından 24-29 Mart 2014 tarihleri arasında Londra’da fuar ziyaret gezisi düzenlenecektir.

Londra’da düzenlenecek olan IPEX 2014/ Londra “Uluslararası Baskı ve Medya Fuarı” iş gezisi vesilesiyle Konya’nın iş dünyasına aktif katılımını sağlamak, sektörle ilgili en son teknolojik gelişmeleri takip etmek amacıyla Odamız tarafından24-29 Mart 2014 tarihleri arasında Londra’da fuar ziyaret gezisi düzenlenecektir.

Fuarda Sektör olarak; bilgisayar yazılım, baskı yan sanayi, tasarım, dijital baskı ve çözümler, yazılım, ticari baskı, baskı sarf malzemeleri, etiket baskı paketleme, kurumsal baskı, görüntüleme teknikleri, kullanılmış ekipman ürün grupları vb. yer almaktadır.

Fuar gezi ücreti kişi başı yaklaşık 1.200-Euro + 420-TL Vize ücreti tek kişilik oda farkı 400.Eurodur. Yeterli sayıya ulaşıldığı takdirde (Yurt dışı iş gezisinin destek kapsamına alınabilmesi ve katılımcı işletmelere destek ödemesi yapılabilmesi için sektör farkı gözetilmeksizin en az 10 (on) işletmenin programa katılımının gerektiği) KOSGEB müracaatı yapılacak olup, KOSGEB destek miktarı, firma başına 2.000,- TL ile sınırlı olmak üzere; konaklama, ulaşım, fuar giriş ücreti ve tercüme hizmet bedellerinin %50’ının KOSGEB tarafından karşılanması planlanmaktadır. Söz konusu fuar ziyaretine katılmak isteyen üyelerimiz başvuru formunu doldurduktan sonra  t.merve@kto.org.tr mail adresine veya 0(332) 353 05 46 nolu faksa müracaatlarını göndermeleri rica olunur.

Odamız ve siz değerli üyelerimiz için son derece yararlı olacağını ümit ettiğimiz bu programa katılmanızı bekler, saygılar sunarız.

KONYA TİCARET ODASI BAŞKANLIĞI

Fuar Başvuru Formu için tıklayınız…



 FİYATA DAHİL HİZMETLER
- Ulaşım THY ile Londra gidiş dönüş uçak bileti.

- Konaklama (Verta Otel 5* ) oda + kahvaltı.

- Otel – Havalimanı ve Fuar alanı transferleri

- Havaalanı vergileri

- Şehir Turu

- Rehberlik hizmetleri

FİYATA DÂHİL OLMAYAN HİZMETLER
- Yurtdışı çıkış fonu (15 TL)

- Öğle ve Akşam yemekleri

- Şahsi Harcamalar

-Vize ücreti 420 TL

(Müracaatlar Konsolosluktan Şahsen Yapılacaktır.)

- Fuar Bileti
Kaynak: http://www.kto.org.tr/uluslararasi-baski-ve-medya-fuari-londra-860h.htm


Uluslararası Baskı ve Medya Fuarı - Londra

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder