19 Şubat 2014 Çarşamba

Toplu Sms ve Başlıklı Sms Gönderme Servisi

HIZLI GÖNDERİM


Hızlı Gönderim Yüksek hızda gönderim yapabilme özelliğine sahip altyapımız sayesinde, adet ve operotör sınırlaması yapmaksızın istediğiniz miktarlarda SMS gönderimini yapabiliyoruz. Büyük çaplı reklam ve duyuru kampanyalarınız için ihtiyaçlarınıza çözüm üretiyoruz.


ZAMANLANMIŞ GÖNDERİM


Zamanlanmış Gönderim Hazırladığımız ileri tarihli mesaj sistemi sayesinde, hatırlatma, doğum günü, evlilik yıl dönümü gibi mesajlarınızı ayarlayarak istediğiniz gün alıcıya ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Bu sayede sistemi bir ajanda gibi kullanabilirsiniz.


EXELDEN VERİ AKTARMA


Toplu SMS, bilgiyasar aracılığıyla, Hazırlamış olduğunuz telefon numaralarını kolayca sisteme yükleyip anında mesaj gönderebilirsiniz. Yapmanız gereken sadece etkili bir mesaj metni yazmaktır.


Kimler Neden toplu sms kullanır?


Fabrikalar/Şirketler: Personele anında duyuru yapma, çalışanlarına doğum günü, kandil, bayram günleri gibi özel gün kutlamaları; personel ve çalışan yakınlarının cenazeleri dolayısı ile başsağlığı bildirimi, cenaze kaldırma duyurusu gibi kısa süreli anlık iletişim olanağı sağlaması açısından toplu sms kullanırlar.


Dernekler: Toplantı, düğün, etkinlik, özel gün kutlama, cenaze merasim duyuruları gibi üyelerinin anında bilgi sahibi edilmesi gerektiği konularda bir tıklama ile dernek yönetimi tarafından toplu sms duyurusu yapılır.


Partiler-Sendikalar-Federasyonlar: Üyelerine özel gün kutlama, toplantı duyurusu, anlık önemli duyurular, üye ve yakınlarının cenaze duyuruları gibi önemli konularda toplu sms gönderimi yapılır.


Okullar-Dersaneler-Etüt Merkezleri: Öğrenci ve velilere sınav sonuç bildirimi, devamsızlık bildirimi, Özel gün kutlamaları, doğum günü kutlamaları, veli toplantısı duyuruları gibi konularda toplu sms gönderimi yapılır.


Mağazalar-Toptancılar-Kurumsal ve bireysel Satıcılar: Halihazırdaki müşterilerine yeni gelen ürün tanıtım ve duyurularında, özel gün ve doğum günü kutlamalarında toplu sms gönderimi yapılır.


TOPLU SMS NEDİR? NERELERDE TOPLU SMS KULLANILIR.


İstediğiniz kişiye ve kuruma mesajlarınızı anında ulaştırmanın en kolay, en etkili ve en ekonomik yolu Toplu SMS…


Günümüzde cep telefonlarının çok yaygın ve etkin bir şekilde kullanılmaya başlaması ve her kesim tarafından benimsenmesiyle birlikte, SMS ile bilgi ve duygu alışverişi de giderek önem kazanmıştır. Bu da reklam, duyuru ve kampanyalara yansımış ve mobil dünya pazarlama alanında önemli bir mecra haline gelmiştir. Bunun yanı sıra şirketler iç duyurularını (özellikle saha ve satış ekiplerine) yaparken de yine Toplu SMS ile iletişimi tercih etmeye başlamıştır.


Bu gelişmelerin sonucunda da daha önce hayatımızda olmayan; Internetten SMS, Internetten cep telefonuna SMS, Kurumsal SMS, Toplu mesajlaşma gibi, Toplu SMS ile ilgili pek çok kelime hayatımıza süratle girmeye başlamıştır.


Birçok büyük ve orta ölçekli firma, teknolojinin kazandırdığı bu yeni imkana hemen adapte olmuştur ve artık müşterilerine kampanya, kutlama veya duyuru gibi birçok iletmek istediği mesajı Toplu SMS ile iletmeyi tercih etmektedir.


Toplu SMS, bir bilgisayar programı aracılığı ile bir GSM operatörü altyapısı kullanılarak, hazırladığınız bir mesajın aynı anda binler hatta onbinlerce kişiye iletilmesini mümkün kılan bir servistir.


TOPLU SMS İRTİBAT NUMARASI

www.konyadesign.net

05546260172



Toplu Sms ve Başlıklı Sms Gönderme Servisi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder